És un plat que en general agrada a tothom. El podem preparar per a un àpat informal o per quan tenim molta gent a sopar. Fins ara sempre havia cuinat la clàssica quiche amb bacó i formatge, però la veritat que podeu fer moltes combinacions. Només necessiteu tenir a la nevera un paquet de pasta brisa, nata líquida, ous i formatge per fondre, i la resta d'ingredients vosaltres mateixos: tomàquets i ceba, espàrrecs verds i salmó, porros i carxofes, espinacs i formatge de cabra, etc......
Aquesta quiche d'avui ens l'hem menjada a la salut d'una bona companya i amiga, a la que li desitjo MOLTA SORT !!!
Quiche de tomàquet i ceba confitada |
Ingredients
1 Paquet pasta Brisa
1 Ceba
4 Tomàquets
3 Ous
200 ml. Nata líquida (18% matèria grassa)
1 Paquet formatge ratllat (tipus 4 formatges) o 6 talls tipus Havarti
Oli, sal i pebre
Preparació
Escalfar el forn a 180º.
Tallar la ceba ben fina i deixar-la sofregir a foc lent, aproximadament 40 minuts, que serà el temps que necessitareu per a fer els següents passos.
A continuació, rentar els tomàquets i tallar rodanxes d' 1 cm. Coure els tomàquets en una safata amb una mica d'oli, sal i pebre durant 15-20 minuts. Treure del forn i retirar la pell del tomàquet si ho voleu.
Folrar un motlle amb la massa brisa i punxar amb una forquilla vàries vegades. Cobrir amb paper d'alumini i pressionar bé les parets. Coure al forn 10 minuts i després retirar el paper d'alumini i tornar a coure 10 minuts més.
Fixeu-vos que la ceba s'està coent lentament i es va confitant mentre esteu coent els tomàquets i després la massa brisa.
En un bol batre els ous, afegir la crema llet, el formatge i la ceba confitada. Salpebrar.
Abocar al motlle de pasta brisa la barreja i col·locar les rodanxes de tomàquet al damunt. Coure la quiche aproximadament 30 minuts i llesta!
Mmmm cada vegada que llegeixo les teves receptes
ResponEliminase m'obre la gana Felicitats Agnès!!
Gràcies Caro!
ResponEliminaUna abraçada ben gran!