Seguim amb un altre entrant per "anar fent boca" i canviem el farcit de la pasta brick, aquest cop incorporem la botifarra negra. Ja veieu que aquesta recepta admet mil combinacions possibles, això dependrà del gust de cadascú i de la vostra imaginació.
Caneló de botifarra negra, poma i pinyons |
Ingredients
1 Paquet pasta Brick
Botifarra negra
Poma Golden
Pinyons
Preparació
Escalfar el forn a 180º
Tallar la pasta brick per la meitat.
Treure la tripa que envolta la botifarra negra i esmicolar o tallar a trossos petits.
Tallar la poma a trossos també petits.
Només cal que disposeu al centre de cada full de pasta brick una mica de botifarra negra, uns trossos de poma i uns pinyons.
Embolicar el farcell en forma de caneló i posar en una safata al forn a coure uns 10 minuts.
Seguiu la cocció per evitar que quedin massa daurats.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada