Aquest bloc neix de la meva afició a la cuina i del plaer pel bon menjar.
Una manera de poder compartir amb la família i els amics aquelles receptes que
he anat descobrint als llibres i als blocs d'altres apassionats per la cuina.


dimarts, 29 de març del 2011

Caneló de botifarra negra, poma i pinyons

Seguim amb un altre entrant per "anar fent boca" i canviem el farcit de la pasta brick, aquest cop incorporem la botifarra negra. Ja veieu que aquesta recepta admet mil combinacions possibles, això dependrà del gust de cadascú i de la vostra imaginació.



Caneló de botifarra negra, poma i pinyons


Ingredients

1 Paquet pasta Brick
Botifarra negra
Poma Golden
Pinyons

Preparació

Escalfar el forn a 180º

Tallar la pasta brick per la meitat.
Treure la tripa que envolta la botifarra negra i esmicolar o tallar a trossos petits.
Tallar la poma a trossos també petits.
Només cal que disposeu al centre de cada full de pasta brick una mica de botifarra negra, uns trossos de poma i uns pinyons.
Embolicar el farcell en forma de caneló i posar en una safata al forn a coure uns 10 minuts.
Seguiu la cocció per evitar que quedin massa daurats.

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada