Una amanida sempre ve de gust, la podem preparar com a únic plat, com a primer plat o fins i tot com acompanyament per picar. Hi ha moltes combinacions possibles i la d'avui és molt senzilla i gustosa.
Amanida de pernil d'ànec, formatge blau i pera |
Ingredients
Enciam variat
Pernil d'ànec
Formatge blau
Pera
Llimona
Nous
Sèsam
Oli i sal
Vinagre de Mòdena
Preparació
Rentar bé l'enciam i escórrer. Deixar la pera tallada a trossos en un bol amb una mica de suc de llimona per a que no es faci fosca. Al moment d'emplatar, disposar les fulles d'enciam, els daus de formatge blau, la pera i el pernil d'ànec. Afegiu unes nous i les llavors de sèsam. El sèsam és fantàstic perquè aporta molt de ferro i calci, així com ajuda a reduir el colesterol i aporta altres vitamines. Tenir-ne sempre al rebost és un consell.
Només falta amanir amb oli d'oliva, sal i vinagre de mòdena.
BON PROFIT !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada