Formatge Brie sobre coulis de fruits vermells i tàrtar de fuet |
Ingredients Formatge Brie Ingredients Tàrtar Fuet
200 gr. Formatge Brie 1/2 Fuet al punt
Farina 2 Tomàquets
Ou Mostassa Antinga
Pa ratllat Vinagre Mòdena
Oli i Sal
Ingredients Coulis Fruits Vermells Extres (Enciam i pastanaga)
500 gr. Fruits vermells
250 ml. Aigua
250 gr. Sucre
Suc llimona
Preparació
Fem porcions petites amb el formatge Brie, a quadrats o bé a triangles, i els passem arrebossem en aquest ordre: farina, ou i pa ratllat. Repetim l'operació dues vegades. Conservar a la nevera fins al moment de fregir-los. Podeu fer-los abans i congelar-los.
Per al coulis de fruits vermells posem en un cassó l'aigua, el sucre i la fruita amb mitja llimona escorreguda, ho remenem durant 10 o 15 minuts a foc lent. Quan sigui fred ho triturem i ho pasem pel colador xinés per no trobar les llavors.
Preparem ara el tàrtar de fuet. El primer que farem serà escaldar els tomàquets. Fem un tall en creu a sota el tomàquet i els posem a bullir 30 segons. Els retirem i els posem en aigua freda. Els traiem la pell, la pulpa i els tallem a trossets mooolt petits. Acontinuació, tallem el fuet també molt, molt petit i ho afegim als tomàquets. Rectifiquem de sal. Ens queda fer una vinagreta amb l'oli, el mòdena i una cullerada de mostassa. Remenem el conjunt i ho reservem a la nevera.
Muntatge
Feu servir un motlle per emplatar el tàrtar de fuet, al damunt poseu un tros de Brie arrebossat amb el coulis de fruits vermells. Podeu acompanyar el plat amb una tira de pastanaga que enrotlli les fulles d'enciam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada