Què tal començar el dilluns gaudint d'un esmorzar amb el clàssic pa de pessic de iogurt?! Que n'és de fàcil fer-lo! Els que teniu nens, us poden ajudar a preparar-lo i s'ho passaran d'allò més bé compartint amb vosaltres una estona a la cuina!!!!
Pa de pessic de iogurt |
Ingredients
1 Iogurt natural
3 i 1/2 mesures de iogurt de Farina
2 i 1/2 mesures de iogurt de Sucre
3/4 mesures de iogurt d'Oli
3 Ous
1 Sobre de llevat (Royal)
Ratlladura d'una llimona
Mantega
Preparació
Escalfar el forn a 180º. Fregar el motlle amb una mica de mantega i un polsim de farina, que quedi ben escampat, així evitareu que s'enganxi. Posar tots els ingredients alhora en un bol i batre. Abocar el preparat al motlle i fornejar uns 40-45 minuts.
Llestos!!!! Podeu afegir abans de fornejar daus de poma. O bé quan ja estigui llest, tallar-lo per la meitat i posar-hi melmelada de maduixa o de préssec, i pels xocolaters crema de cacau.
Aquest pa de pessic es extraordinari, a casa el faig molt i a tothom li encanta.
ResponEliminaPer cert, aqui teniu una variant sobre aquesta recepta, a qui els agradi l'anis, s'hi pot afegir una mida de iogurt d'aquesta beguda. Us asseguro que li dona un toc especial.
Moltes gràcies Moni!!! M'apunto la suggerència!
ResponEliminaUna abraçada forta.