Aquest bloc neix de la meva afició a la cuina i del plaer pel bon menjar.
Una manera de poder compartir amb la família i els amics aquelles receptes que
he anat descobrint als llibres i als blocs d'altres apassionats per la cuina.


diumenge, 8 de maig del 2011

Pasta fresca de sobrassada amb formatge de cabra i mel

Un plat ràpid de preparar i ideal per als amants de la pasta. Aquesta recepta no té cap secret, però l'acompanyament fa que sigui un plat deliciós per a nosaltres, que ens encanta la sobrassada. Fa un temps vam descobrir aquests raviolis de pasta fresca al supermercat, que faciliten improvisar un dinar quan no tens gaire temps de cuinar.


Acompanyament pasta fresca
 

Pasta fresca de sobrassada
 
Ingredients

1 Paquet de pasta fresca farcida de sobrassada
Sobrassada
Rulo de cabra
Mel
Sal Maldon
Oli d'oliva

Preparació

Disposar al fons del plat uns trossos de sobrassada i de formatge rulo de cabra. Afegir un raig de mel i d'oli d'oliva. Posar uns segons al gratinador perquè es fongui una mica els trossos.

Bullir la pasta fresca, escòrrer i servir al damunt del preparat que hem tret del gratinador.

Decorar amb un polsim de parmesà, d'orenga, un tall de sobrassada i sal maldon.

4 comentaris:

  1. A mi m´encanta la sobrassada...No sabia que hi hagués aquesta pasta farcida.
    Per a mi és un plat rodó amb aquest polsim de parmesà i d´orenga: el polsim italià que no pot faltar en la pasta.

    ResponElimina
  2. Quina recepta més original! La combinació de sobrassada i mel és clàssica, però no se m'hauria acudit mai fer-la amb pasta...
    I el toc del formatge de cabra també li ha de quedar molt bé. M'apunto la recepta ;)

    ResponElimina
  3. Hola Cristina i Gemma! Doncs la veritat que és força original i tasteu-la, perquè és ben gustosa.

    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Sabieu que aquesta combinació de mel i sobrassada es molt típica de Menorca? Sobretot a les festes.
    Es un tastet bonissim!

    ResponElimina