Un plat ràpid de preparar i ideal per als amants de la pasta. Aquesta recepta no té cap secret, però l'acompanyament fa que sigui un plat deliciós per a nosaltres, que ens encanta la sobrassada. Fa un temps vam descobrir aquests raviolis de pasta fresca al supermercat, que faciliten improvisar un dinar quan no tens gaire temps de cuinar.
Acompanyament pasta fresca |
Pasta fresca de sobrassada |
Ingredients
1 Paquet de pasta fresca farcida de sobrassada
Sobrassada
Rulo de cabra
Mel
Sal Maldon
Oli d'oliva
Preparació
Disposar al fons del plat uns trossos de sobrassada i de formatge rulo de cabra. Afegir un raig de mel i d'oli d'oliva. Posar uns segons al gratinador perquè es fongui una mica els trossos.
Bullir la pasta fresca, escòrrer i servir al damunt del preparat que hem tret del gratinador.
Decorar amb un polsim de parmesà, d'orenga, un tall de sobrassada i sal maldon.
A mi m´encanta la sobrassada...No sabia que hi hagués aquesta pasta farcida.
ResponEliminaPer a mi és un plat rodó amb aquest polsim de parmesà i d´orenga: el polsim italià que no pot faltar en la pasta.
Quina recepta més original! La combinació de sobrassada i mel és clàssica, però no se m'hauria acudit mai fer-la amb pasta...
ResponEliminaI el toc del formatge de cabra també li ha de quedar molt bé. M'apunto la recepta ;)
Hola Cristina i Gemma! Doncs la veritat que és força original i tasteu-la, perquè és ben gustosa.
ResponEliminaUna abraçada
Sabieu que aquesta combinació de mel i sobrassada es molt típica de Menorca? Sobretot a les festes.
ResponEliminaEs un tastet bonissim!