Aquest arròs el podeu fer amb els ingredients que més us agradin, admet qualsevol varietat de verdures. Us podrà servir com a plat únic, primer plat o bé, com a acompanyament d'un segon plat de carn. Aquest tipus d'arròs millor menjar-se'l calent o tebi.
Us recomano moltíssim que l'amaniu amb unes gotes de salsa de soia!!!
Arròs amb verduretes |
Ingredients per a 4 persones
250gr. Arròs Basmati
1 Ceba
1 Pebrot verd
1 Pastanaga
10 Espàrrecs verds
1 Carbassó
5 Xampinyons
Oli, Sal i Pebre
Salsa de Soia
Preparació
Fer bullir l'arròs basmati, el temps de cocció que us digui la marca, escórrer i reservar.
Anar tallant les verduretes totes ben petites.
En un paella amb un bon raig d'oli començar a sofregir la ceba, quan sigui transparent, afegir el pebrot verd i més tard la pastanaga i els espàrrecs verds. Deixar per últim el carbassó i els xampinyons. Salpebrar.
En una plàtera abocar l'arròs i afegir les verduretes remenant-ho bé.
Bon profit!!!
Els arrossos són plats de dijous, per fer net de nevera abans de la compra de divendres :)
ResponEliminaAmb verduretes i el rajolí de salsa de soja ha de quedar boníssim!
Sempre ve de gust...i aquest basmati és deliciós.
ResponEliminaT´he conegut a través del bloc de la Gemma...benvinguda al món gastroblocaire. Amb el teu permís em quedo per aquí a tafanejar.
Endavant Cristina! Encantada que tafanegis!!!
ResponEliminaFa poc temps que he fet el blog i visites com la teva, la de la Gemma i altres gastroblocaires em fan molta il·lusió!!!