Que refrescant!!! Són les ganes que tinc que arribi l'estiu que fa que m'encanti preparar plats com aquest. Fins al moment, només havia preparat la sopa de meló amb els encenalls de pernil, que també està boníssima, però l'altre dia que vam dinar fora vaig demanar-me de primer plat aquesta original sopa de meló. Diferent i per sorprendre als comensals, què us sembla?!
Sopa de meló amb glaçons de maduixot, mozzarella i moscatell |
Ingredients
1 Meló
Fulles de Menta
6 Maduixots
Rajolí d'aigua
Sucre
Boles petites de Mozzarella
Pinyons
Brots de germinats
Moscatell
Preparació
Preparar el dia abans o unes hores abans els glaçons de maduixot. Amb el túrmix batre els maduixots ben nets, amb un rajolí d'aigua i una cullerada de sucre. Disposar el suc resultant en glaçoneres i deixar-ho al congelador.
Triturar la polpa del meló amb unes fulles de menta i reservar a la nevera per a que estigui ben fresca la sopa.
Daurar uns pinyons a la paella i reservar.
Muntatge
Posar la sopa de meló amb uns glaçons de maduixot i unes boles petites de mozzarella. Decorar el plat amb els pinyons torrats, uns brots de germinats i unes gotes de moscatell.
Què original! m´agradata aquest toc de mozzarella.
ResponEliminaEs una bona recepta, si senyor!
ResponEliminaI tant la pots fer servir d'entrant com de postre, si més no es una manera d'estalviar idees, ja que estem en crisi.