Aquest bloc neix de la meva afició a la cuina i del plaer pel bon menjar.
Una manera de poder compartir amb la família i els amics aquelles receptes que
he anat descobrint als llibres i als blocs d'altres apassionats per la cuina.


dimarts, 10 de maig de 2011

Sopa de meló amb glaçons de maduixot, mozzarella i moscatell

Que refrescant!!! Són les ganes que tinc que arribi l'estiu que fa que m'encanti preparar plats com aquest. Fins al moment, només havia preparat la sopa de meló amb els encenalls de pernil, que també està boníssima, però l'altre dia que vam dinar fora vaig demanar-me de primer plat aquesta original sopa de meló. Diferent i per sorprendre als comensals, què us sembla?!



Sopa de meló amb glaçons de maduixot, mozzarella i moscatell

Ingredients

1 Meló
Fulles de Menta
6 Maduixots
Rajolí d'aigua
Sucre
Boles petites de Mozzarella
Pinyons
Brots de germinats
Moscatell

Preparació

Preparar el dia abans o unes hores abans els glaçons de maduixot. Amb el túrmix batre els maduixots ben nets, amb un rajolí d'aigua i una cullerada de sucre. Disposar el suc resultant en glaçoneres i deixar-ho al congelador.
Triturar la polpa del meló amb unes fulles de menta i reservar a la nevera per a que estigui ben fresca la sopa.
Daurar uns pinyons a la paella i reservar.

Muntatge

Posar la sopa de meló amb uns glaçons de maduixot i unes boles petites de mozzarella. Decorar el plat amb els pinyons torrats, uns brots de germinats i unes gotes de moscatell.

2 comentaris:

  1. Què original! m´agradata aquest toc de mozzarella.

    ResponElimina
  2. Es una bona recepta, si senyor!
    I tant la pots fer servir d'entrant com de postre, si més no es una manera d'estalviar idees, ja que estem en crisi.

    ResponElimina