Un plat ràpid de preparar i ideal per als amants de la pasta. Aquesta recepta no té cap secret, però l'acompanyament fa que sigui un plat deliciós per a nosaltres, que ens encanta la sobrassada. Fa un temps vam descobrir aquests raviolis de pasta fresca al supermercat, que faciliten improvisar un dinar quan no tens gaire temps de cuinar.
| Acompanyament pasta fresca |
| Pasta fresca de sobrassada |
Ingredients
1 Paquet de pasta fresca farcida de sobrassada
Sobrassada
Rulo de cabra
Mel
Sal Maldon
Oli d'oliva
Preparació
Disposar al fons del plat uns trossos de sobrassada i de formatge rulo de cabra. Afegir un raig de mel i d'oli d'oliva. Posar uns segons al gratinador perquè es fongui una mica els trossos.
Bullir la pasta fresca, escòrrer i servir al damunt del preparat que hem tret del gratinador.
Decorar amb un polsim de parmesà, d'orenga, un tall de sobrassada i sal maldon.
A mi m´encanta la sobrassada...No sabia que hi hagués aquesta pasta farcida.
ResponEliminaPer a mi és un plat rodó amb aquest polsim de parmesà i d´orenga: el polsim italià que no pot faltar en la pasta.
Quina recepta més original! La combinació de sobrassada i mel és clàssica, però no se m'hauria acudit mai fer-la amb pasta...
ResponEliminaI el toc del formatge de cabra també li ha de quedar molt bé. M'apunto la recepta ;)
Hola Cristina i Gemma! Doncs la veritat que és força original i tasteu-la, perquè és ben gustosa.
ResponEliminaUna abraçada
Sabieu que aquesta combinació de mel i sobrassada es molt típica de Menorca? Sobretot a les festes.
ResponEliminaEs un tastet bonissim!