Aquest bloc neix de la meva afició a la cuina i del plaer pel bon menjar.
Una manera de poder compartir amb la família i els amics aquelles receptes que
he anat descobrint als llibres i als blocs d'altres apassionats per la cuina.


dilluns, 2 de maig de 2011

Pa de pessic de iogurt

Ja sóc aquí!!! Després d'uns quants dies d'absència m'hi torno a posar amb les receptes. Aquesta setmana santa s'ha allargat força, però cal recuperar el ritme que portava abans.

Què tal començar el dilluns gaudint d'un esmorzar amb el clàssic pa de pessic de iogurt?! Que n'és de fàcil fer-lo! Els que teniu nens, us poden ajudar a preparar-lo i s'ho passaran d'allò més bé compartint amb vosaltres una estona a la cuina!!!!


Pa de pessic de iogurt

Ingredients

1 Iogurt natural
3 i 1/2 mesures de iogurt de Farina
2 i 1/2 mesures de iogurt de Sucre
3/4 mesures de iogurt d'Oli
3 Ous
1 Sobre de llevat (Royal)
Ratlladura d'una llimona
Mantega

Preparació

Escalfar el forn a 180º. Fregar el motlle amb una mica de mantega i un polsim de farina, que quedi ben escampat, així evitareu que s'enganxi. Posar tots els ingredients alhora en un bol i batre. Abocar el preparat al motlle i fornejar uns 40-45 minuts.

Llestos!!!! Podeu afegir abans de fornejar daus de poma. O bé quan ja estigui llest, tallar-lo per la meitat i posar-hi melmelada de maduixa o de préssec, i pels xocolaters crema de cacau.

2 comentaris:

  1. Aquest pa de pessic es extraordinari, a casa el faig molt i a tothom li encanta.
    Per cert, aqui teniu una variant sobre aquesta recepta, a qui els agradi l'anis, s'hi pot afegir una mida de iogurt d'aquesta beguda. Us asseguro que li dona un toc especial.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Moni!!! M'apunto la suggerència!
    Una abraçada forta.

    ResponElimina