Aquest bloc neix de la meva afició a la cuina i del plaer pel bon menjar.
Una manera de poder compartir amb la família i els amics aquelles receptes que
he anat descobrint als llibres i als blocs d'altres apassionats per la cuina.


dimecres, 30 de març de 2011

Mousse d'espàrrecs blancs

Ara que comença a venir el bon temps ja ve de gust poder menjar plats refrescants. A casa ha estat una recepta que la meva mare ha preparat sovint. Aquesta és la versió amb espàrrecs blancs, però també n'hi ha una que es fa amb tonyina i que més endavant la prepararé.

És molt ràpida de fer i d'aquelles poques coses que faig al microones, a part d'escalfar la llet del matí! També és pràctica, perquè només cal embrutar el bol, el túrmix i el motlle que feu servir.



Mousse d'espàrrecs blancs


Ingredients

500 gr. Espàrrecs blancs
1 Pot de llet Ideal (llet evaporada)
3 Ous
1 Cullerada petita de Maizena
Sal i pebre

Preparació

Escórrer els espàrrecs blancs i tallar-los a trossos. Posar tots els ingredients en un bol i triturar amb el túrmix.
Col·locar el preparat en un motlle de silicona i coure al microones uns 14 minuts a mitja potència.
Vigilar de no coure massa, sinó us pot quedar massa sec.
No treure del motlle si encara és calent. Deixar refredar a la nevera abans de menjar. Ho podeu acompanyar amb maionesa.

2 comentaris:

  1. Això jo ho he probat!!!!!
    Boníiiissim !!!

    ResponElimina
  2. Ahhh jo vull probar!!! a vera si em surt!, ja t'explicaré, una abraçada!

    ResponElimina