Aquestes postres italianes són boníssimes, ràpides de preparar i no necessiten coure's al forn. Després d'un sopar en un italià i no poder menjar el tiramisú ..... aquí teniu la meva recepta. M'agrada que la família i els amics em donin idees per aquest bloc! Gràcies a tots!!!
Tiramisú |
Ingredients
10 Melindros (durs)
Cafè
200 gr. Formatge Mascarpone
2 Ous
2-3 Cullerades de sucre
Cacau en pols
Preparació
Podeu presentar aquestes postres en gotets, copes o en una safata. Amb aquestes mides he omplert 4 gots.
En un plat posar el cafè i sucar-hi els melindros, disposar-los al fons dels gots o del recipient que tingueu, cobrint tota la base. Si us agrada, també podeu sucar-los en vi de Marsala.
Si voleu que us quedi esponjós, cal separar els rovells de les clares i muntar aquestes a punt de neu.
En un altre bol, primer blanquejar amb les barilles els 2 rovells amb el sucre i fer que dobli el volum, després afegir el formatge mascarpone i barrejar.
Finalment, s'afegeix amb molta cura les clares muntades a la barreja que teniu feta, fent servir una espàtula.
Repartiu la massa en els gots i ho poseu a la nevera durant 3 hores com a mínim. Penseu que són unes postres amb ou cru i heu de tenir-ne cura sobretot a l'estiu de posar-ho ràpidament a la nevera.
Abans de servir el Tiramisú cobrir amb una capa fina de cacau en pols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada