Després d'uns dies d'absència ... comencem la setmana amb aquesta recepta que ja fa temps que volia preparar. La idea que tenia era poder fer uns entrants "per anar fent boca" aprofitant un paquet de pasta brick que vaig comprar. He d'agrair a una bona companya també amant de la cuina i del bon menjar que m'hagi donat idees per fer els farcits.
Delícies de ceba caramelitzada, melmelada de tomàquet i gorgonzola |
Ingredients
1 Paquet pasta Brick
1 Ceba
Melmelada de tomàquet
Gorzonzola
Oli
Sucre
Preparació
Per a la ceba caramelitzada: Tallar ben fina la ceba i posar-la a la paella amb una mica d'oli, un rajolí d'aigua i el sucre (al gust). Deixar que vagi fent-se molt lentament i anar remenant. Si veieu que ho necessita durant la cocció tirar un altre rajolí d'aigua. Estarà feta quan hagi agafat un color més fosc. Necessitarà aproximadament 1 hora de cocció.
En aquest cas tenia a la nevera un pot de melmelada de tomàquet que vam comprar en una fira d'artesans. La podeu trobar fàcilment a les botigues de delicatessen o en altres comerços. El dia que la prepari jo mateixa us passaré la recepta!
Escalfar el forn a 180º
Tallar la pasta brick en forma de quadrat i col·locar una cullerada de ceba caramelitzada, una cullerada de melmelada de tomàquet i uns talls de formatge gorgonzola. Tancar els paquets i posar-los al forn aproximadament uns 10 minuts. Estar al cas si es doren abans i retirar del forn.
Llest per menjar!!! No em direu que no tenen bona pinta i de gust...........boníssims!!!!!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada