Aquest bloc neix de la meva afició a la cuina i del plaer pel bon menjar.
Una manera de poder compartir amb la família i els amics aquelles receptes que
he anat descobrint als llibres i als blocs d'altres apassionats per la cuina.


dijous, 21 de juny del 2012

Albergínies a la Parmesana

Encara que no hi tingui actualitzat aquest blog, el tinc al cap tot sovint quan penso que en fa de temps que no publico cap recepta, quan els amics i la família pregunten....Què el blog de cuina?!!!.....

Avui, passats uns mesos us presento aquesta deliciosa recepta, que resulta ser un dels bons records que guardo d'aquell cap de setmana a Tamariu, en companyia d'unes molt bones amigues.

Sort en tinc ara de l'ajuda del meu "pinche" a la cuina!  


Albergínies a la Parmesana


Ingredients per a 2 persones

2 Albergínies
5 Tomàquets madurs
1 Ceba
2 Boles de Mozarella
Formatge Parmesà
Farina
Oli, Sal i Sucre

Preparació

Tallar les albergínies a rodanxes i salar-les. Cal deixar suar les albergínies uns 30 minuts en un bol. Mentrestant, ratllar la ceba i els tomàquets i sobregir amb un raig d'oli, una mica de sal i una mica de sucre. Quan l'albergínia ja ha suat, assecar-la amb paper de cuina absorvent i enfarinar per tal de fregir-la en una paella. Anar retirant-les del foc i deixant-les en paper absorvent per treure l'excès d'oli.

Escalfar el forn a 180º.

En una safata per anar al forn cal disposar una rodanxa d'albergínia, al damunt una rodanxa de mozarella amb una mica del sofregit de ceba i tomàquet i una altra rodanxa d'albergínia. Continuar amb una rodanxa de mozarella i de sofregit i una altra d'albergínia. Al final, posar el parmesà i gratinar al forn.

Llest per menjar!!!

6 comentaris:

  1. Benvinguda de nou!
    haig de dir que aquets tipus de receptes amb albergínies. em fan recordar molt a Menorca, ja que en aquesta illa hi han plats amb albergínies molt recomanables.
    Pel que fa a aquest segur que es boniiissim!!!
    Molts petonets i arreveure.

    ResponElimina
  2. Ostres, no les havia vist mai presentades d'aquesta manera! Què bones!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mª Antònia i Pere he entrat al vostre blog i m'han agradat molt les vostres receptes. Us felicito pel contigut i per les seves fotografies.
      Tasteu aquest plat que és ben deliciós!

      Elimina