Aquesta setmana havia de poder sorprendre a unes bones companyes amb un pastís d'aniversari. Vaig estar pensant què podria fer per a una ocasió tant especial. Donat que l'ingredient principal estava clar que havia de ser la xocolata, em vaig posar a cercar a la web blogs que em poguessin donar la idea.
Crec que ho vaig aconseguir, i va acabar sent tot un èxit! Feliços 50+2
Pastís tres xocolates |
Decoració Pastís tres xocolates |
Ingredients
150 gr. Xocolata Negra
150 gr. Xocolata amb Llet
150 gr. Xocolata Blanca
750 ml. Nata per muntar
750 ml. Llet
150 gr. Sucre
3 Sobre Quallada en Pols Royal
60 gr. Mantega
1 Paquet Galetes Maria
Un rajolí de Llet
Preparació
Es comença preparant la base d'aquest pastís triturant el paquet de galetes i afegint la mantega fosa i un rajolí de llet. Es treballa aquesta massa fins que quedi ben lligada. Agafar un motlle desmuntable (26 cm.) i forrar la base amb la massa de galeta.
Per a fer la primera capa de XOCOLATA NEGRA, cal escalfar en un cassó, sense que arribi a arrencar el bull i rementant sense parar, els següents ingredients:
150 gr. Xocolata Negra
75 gr. Sucre
250 ml. Llet
250 ml. Nata per Muntar
1 Sobre de Quallada
Abocar la xocolata negra al damunt de la capa de galetes maria i començar a fer la segona capa, que seguirà el mateix prcediment que la primera. Els ingredients per a la capa de XOCOLATA AMB LLET escalfar:
150 gr. Xocolata amb Llet
75 gr. Sucre
250 ml. Llet
250 ml. Nata per Muntar
1 Sobre de Quallada
Abocar la xocolata amb llet al damunt de la capa que ja tenim feta amb molta cura i continuar amb l'última capa de XOCOLATA BLANCA, barrejant els següents ingredients (no porta sucre perquè ja és molt dolça):
150 gr. Xocolata Blanca
250 ml. Llet
250 ml. Nata per Muntar
1 Sobre de Quallada
Abocar al damunt de la capa de xocolata amb llet i deixar que qualli 24 hores a la nevera.
Mirar de ratllar amb una forquilla entre capa i capa perquè alhora de servir el pastís no se separin les capes.
Que vagi de gust!!!!!!!!!!!!
Benvinguda de nou!
ResponEliminaRealment aquest pastís és tot un clàssic que té l'èxit assegurat, i a tu t'ha quedat perfecte!
Per xocoaddictes molt llaminers ;)
Aquest pastís no falla mai. T´ha quedat una decoració preciosa.
ResponEliminaHola Gemma i Cristina!
ResponEliminaVaig fent aparicions esporàdiques. Ja m'agradaria poder fer més receptes pel blog, però per ara vaig xino-xano. Les dues sou unes expertes amb pastissos i dolços. Els vostres blogs són font d'inspiració i d'idees per sorprendre!!! Aquest pastís va quedar molt bo. He de perfeccionar la base de galeta, crec que hi vaig posar massa mantega i va quedar molt compactada, per això em va costar desmotllar-lo. Aniré perfeccionant!
Una forta abraçada!!! ;)
A mi per no agradar-me gens la xocolata, reconec que el vaig provar i em va agradar força!!! Semblava ben bé un pastís de pastisseria.
ResponEliminaGràcies Anònim! El proper te'l prepararé al teu gust. Muuaks
EliminaÉs boníssim i als nins els encanta.
ResponElimina