Encara que no hi tingui actualitzat aquest blog, el tinc al cap tot sovint quan penso que en fa de temps que no publico cap recepta, quan els amics i la família pregunten....Què el blog de cuina?!!!.....
Avui, passats uns mesos us presento aquesta deliciosa recepta, que resulta ser un dels bons records que guardo d'aquell cap de setmana a Tamariu, en companyia d'unes molt bones amigues.
Sort en tinc ara de l'ajuda del meu "pinche" a la cuina!
Sort en tinc ara de l'ajuda del meu "pinche" a la cuina!
Albergínies a la Parmesana |
Ingredients per a 2 persones
2 Albergínies
5 Tomàquets madurs
1 Ceba
2 Boles de Mozarella
Formatge Parmesà
Farina
Oli, Sal i Sucre
Preparació
Tallar les albergínies a rodanxes i salar-les. Cal deixar suar les albergínies uns 30 minuts en un bol. Mentrestant, ratllar la ceba i els tomàquets i sobregir amb un raig d'oli, una mica de sal i una mica de sucre. Quan l'albergínia ja ha suat, assecar-la amb paper de cuina absorvent i enfarinar per tal de fregir-la en una paella. Anar retirant-les del foc i deixant-les en paper absorvent per treure l'excès d'oli.
Escalfar el forn a 180º.
En una safata per anar al forn cal disposar una rodanxa d'albergínia, al damunt una rodanxa de mozarella amb una mica del sofregit de ceba i tomàquet i una altra rodanxa d'albergínia. Continuar amb una rodanxa de mozarella i de sofregit i una altra d'albergínia. Al final, posar el parmesà i gratinar al forn.
Llest per menjar!!!
Benvinguda de nou!
ResponEliminahaig de dir que aquets tipus de receptes amb albergínies. em fan recordar molt a Menorca, ja que en aquesta illa hi han plats amb albergínies molt recomanables.
Pel que fa a aquest segur que es boniiissim!!!
Molts petonets i arreveure.
Gràcies Moni!!!
ResponEliminaGràcies Moni!!!
ResponEliminaOstres, no les havia vist mai presentades d'aquesta manera! Què bones!
ResponEliminaMª Antònia i Pere he entrat al vostre blog i m'han agradat molt les vostres receptes. Us felicito pel contigut i per les seves fotografies.
EliminaTasteu aquest plat que és ben deliciós!
Fantàstica recepta
ResponElimina